Voor jou uitzoekwerk,
voor ons routine.

Bedrijven hoeven maar één keer hun processen kaart te brengen. Wij doen niet anders en dat zorgt dat we er handig in zijn. Door slim gebruik van de Odoo apps staat er in no-time een oplossing die lekker werkt en ook toekomstbestendig is.

Consultancy vies? Wij geven gewoon advies.

Als je op zoek bent naar een praktische aanpak om je bedrijfsprocessen in Odoo te laten beheren ben je bij Odoologic aan het juiste adres. We houden ons aan een bewezen methodiek waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Processen in kaart brengen

We storten ons vol overgave in de wirwar van je bedrijfsprocessen. Met een luisterend oor, een scherp oog en een gezonde dosis nieuwsgierigheid, trekken we elk draadje na. We schetsen een helder beeld van hoe je zaken nu aanpakt, en leggen dit naast waar je naartoe wilt. Zo krijgen we samen een kraakhelder beeld van wat er speelt en wat er beter kan.

Oplossingen voorstellen

Na de ontrafeling van je bedrijfsprocessen, staan we samen voor een snoepwinkel aan Odoo Apps. Maar geen zorgen, we graaien niet zomaar in de bakken. Met een gedegen routekaart in handen, selecteren we samen de apps. Geen overbodige snufjes, maar gereedschappen die je bedrijfsvoering snediger, sterker en simpeler maken. Zo wordt het kiezen van de juiste applicaties geen helse keuzestress, maar een weloverwogen strategisch feestje.

Proof of Concept

Met een Proof of Concept pakken we het slim aan: we bouwen een soort mini-versie van wat je uiteindelijk wilt hebben in Odoo. Dit is superhandig, want zo zie je direct wat er nog beter kan, waar we extra op moeten letten en wat eventueel speciaal voor jou op maat gemaakt moet worden. Het is vergelijkbaar met User Driven Development. Na deze proefdraai weten we precies hoe we verder kunnen en gebruiken we de slimme inzichten die we opdoen om de volgende stappen in de implementatie nog beter aan te pakken. Het is een beetje zoals leren fietsen met zijwieltjes, stap voor stap totdat we zeker weten dat alles op rolletjes loopt!

Implementatieplan

Een implementatieplan moet voelen als het volgen van een beproefd recept voor een heerlijk gerecht. Elke stap in het proces, van de initiële set-up tot de uiteindelijke livegang, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd. Geen ruimte voor onaangename verrassingen, maar een helder traject dat leidt tot een naadloze integratie van de apps in je organisatie. Trainingen voor je team zijn strak georganiseerd, zodat iedereen vanaf dag één comfortabel is met de nieuwe tools. En bij elke fase zijn wij er, als een betrouwbare gids, om te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

We found Odoologic to be an expert and flexible partner.

Pieter de Vries | Director, Gascontrol Systems

Contact? Doen we.

Onze succes verhalen

We zijn trots op een klantretentie van 100%. Misschien zijn onze klanten erg loyaal.

Daedalus Aviation Group logo