De beste apps voor de beste mensen.

Betrek je team, stroomlijn de HR-processen en bouw samen aan succes met de Odoo HR Apps. Ontdek hoe Odoologic je helpt bij het opzetten van een efficiënte, mensgerichte HR-omgeving.

Fanatical Support included

Werknemers | Je team centraal

Verbind je team, stroomlijn processen en creëer een positieve werkcultuur met de Odoo Werknemers App.


Werving & Selectie | Vind de juiste Match

Ontdek de efficiënte manier van werven en selecteren met de Odoo Verwing & Selectie App. Wij helpen je het proces te stroomlijnen voor de perfecte match tussen vacatures en talent.


Verlof | Stressvrij Verlofbeheer

Reguleer verlofaanvragen, hou vakantiedagen bij en hou overzicht met de Odoo Verlof App. Zo wordt verlofbeheer een fluitje van een cent​.


Evaluaties | Versterk je team

We helpen je het potentieel van je mensen te vinden en op te bouwen met de Odoo Evaluaties App. Samen bouwen aan groei en vooruitgang.


Aanbevelingen | Activeer je netwerk

Wij weten hoe je eenvoudig vanuit je bestaande netwerk de juiste mensen aan kan trekken en helpen je graag op weg.


Wagenpark | Goed op weg

Geniet van de voordelen van het out-of-the-box wagenpark beheer van Odoo, met een vleugje ‘zo doen we dat’ van Odoologic.

Til je mensen naar een hoger niveau. Praat met een specialist.

Ontdek hoe de HR Apps van Odoo je organisatie kunnen transformeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Odoologic, je Odoo-partner

Voorspelbare implementatie, beheer en onderhoud van al je Odoo apps. Of je nu een gevestigde speler bent of een start-up, of je al jarenlang Odoo gebruikt of pas net begint, we zorgen snel en zonder haperingen dat je de apps krijgt die je nodig hebt. Geen idee waar te beginnen? We staan klaar met advies en demo's om je op weg te helpen.

Odoo experts op snelheid

Snel, betaalbaar en met het certificaat op zak. We timen onze implementaties tot op de minuut. Met ons weet je gewoon waar je aan toe bent.

Support zonder excuses

Je bedrijf is belangrijk, dat snappen we. Dus of het nu weekend is of Max Verstappen aan de start staat, wij zijn er voor je.

Maatwerk? Vraag Dutchworld

Heb je iets specifieks nodig? Geen zorgen. Onze ‘grote broer’ Dutchworld IT Solutions ontwerpt en beheert maatwerk oplossingen voor Odoo.