Eenvoud in elke transactie

Zoek je een eenvoudige manier om je financiën te beheren? We helpen je graag op weg met Odoo's financiële apps. Van boekhouding en facturatie tot onkostenbeheer, we maken het je makkelijk. En ja, we zijn er ook voor je als je gewoon even wilt sparren over de beste manier om je financiële processen te stroomlijnen.

Fanatical Support included

Boekhouding | Alles binnen handbereik

Krijg overal toegang tot je financiën. Wij zetten Odoo op zodat jij je facturen, kosten en bankkoppeling moeiteloos beheert.


Facturatie | Versnel je betalingsproces

Zet offertes om in facturen, accepteer online betalingen, stel automatische herinneringen in en volg factuurstatussen realtime.


Declaratie | Grip op je onkosten

Eén dashboard om alle onkosten van werknemers te beheren, goed te keuren en te betalen.


Spreadsheets | Realtime data-analyse en voorspellingen

Duik dieper in de data die je bedrijf stuurt. Maak voorspellingen en verbeter je besluitvorming met naadloos bijgewerkte spreadsheet dashboards.


Documenten | Van scannen tot goedkeuren

Maak je bedrijf volledig papierloos. Beheer documenten, van facturen tot contracten, en stroomlijn goedkeuringsprocessen. Alles naadloos geïntegreerd in je bestaande Odoo-omgeving.


Ondertekenen | Sluit deals in een paar klikken

Volg het proces, van verzending tot goedkeuring, allemaal digitaal en beveiligd. Verminder fouten en versnel je workflows.

Klaar om je financiën te optimaliseren? Praat met een expert!

Ontdek hoe onze expertise in Odoo financiële apps jou tijd en geld bespaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je Odoo-partner

Ben je een gevestigde speler, een start-up of gebruik je al jaren Odoo? Odoologic is jouw partner voor voorspelbare implementatie, beheer en onderhoud van al je Odoo apps. Geen idee waar te beginnen? We staan klaar met advies en demo's om je op weg te helpen.

Odoo experts op snelheid

Snel, betaalbaar en met het certificaat op zak. We timen onze implementaties tot op de minuut. Met ons weet je gewoon waar je aan toe bent.

Support zonder excuses

Je bedrijf is belangrijk, dat snappen we. Dus of het nu weekend is of Max Verstappen aan de start staat, wij zijn er voor je.

Maatwerk? Vraag Dutchworld

Heb je iets specifieks nodig? Geen zorgen. Onze ‘grote broer’ Dutchworld IT Solutions ontwerpt en beheert maatwerk oplossingen voor Odoo.