Jouw pad naar zichtbaarheid

Met de Odoo Marketing Apps biedt Odoologic je de sleutel tot effectieve marketing. Wij leiden je door de gereedschappen en werkwijzen die je nodig hebt om je merk op de kaart te zetten.

Fanatical Support included

De officiële Odoo Marketing Apps


Social | Verbind en groei

Krijg grip op je online aanwezigheid met de Odoo Sociale Marketing App. Odoologic gidst je door de wirwar van sociale media, pushmeldingen en live chats, zodat je eenvoudig je doelgroep bereikt.


E-mail | Direct contact

Creëer e-mailcampagnes die je publiek echt raken met de Odoo E-mailmarketing App. Wij helpen je met het opzetten, beheren en analyseren van je gereedschap voor top resultaten.


SMS | Direct en Doeltreffend

Met de Odoo SMS-marketing App stuur je makkelijk en snel berichten die aankomen. Wij richten het in zodat het naadloos met de rest van je processen werkt.


Evenementen | Ontmoet en Overtref

Breng mensen samen en overtref verwachtingen met de Odoo Evenementen App. Odoologic helpt je aan de tools om eenvoudig evenementen te organiseren en promoten.


Automation | Krachtig én eenvoudig

Zet je marketing op de automatische piloot zonder de persoonlijke touch te verliezen met de Odoo Marketing Automation App. Wij helpen je graag op weg met het inrichten van slimme, responsieve campagnes.


Enquete |

Luister naar je doelgroep en verzamel waardevolle inzichten met de Odoo Enquêtes App. We helpen je tot en met het opzetten en analyseren van je enquêtes.

Ben je klaar voor extra-zichtbaar?

Je boodschap en je market-fit kunnen we je niet mee helpen, maar de machine krijgen wij wel voor je aan de gang.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Odoologic, je Odoo-partner

Voorspelbare implementatie, beheer en onderhoud van al je Odoo apps. Of je nu een gevestigde speler bent of een start-up, of je al jarenlang Odoo gebruikt of pas net begint, we zorgen snel en zonder haperingen dat je de apps krijgt die je nodig hebt. Geen idee waar te beginnen? We staan klaar met advies en demo's om je op weg te helpen.

Odoo experts op snelheid

Snel, betaalbaar en met het certificaat op zak. We timen onze implementaties tot op de minuut. Met ons weet je gewoon waar je aan toe bent.

Support zonder excuses

Je bedrijf is belangrijk, dat snappen we. Dus of het nu weekend is of Max Verstappen aan de start staat, wij zijn er voor je.

Maatwerk? Vraag Dutchworld

Heb je iets specifieks nodig? Geen zorgen. Onze ‘grote broer’ Dutchworld IT Solutions ontwerpt en beheert maatwerk oplossingen voor Odoo.