Installeren kan iedereen

Maar om je apps lief met elkaar en de rest van je bedrijfssoftware te laten spelen is er wat kennis en ervaring nodig. Laten wij dat nou net goed in de vingers hebben.

Fanatical Support included

Je wilt een officiële Odoo app, een third-party app of een custom app in gebruik nemen? Onze heldere aanpak zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt zonder vervelende verrassingen.

Is het alles wat je er van verwacht?

Je geeft aan welke app je wilt en wij installeren ‘m. Zo simpel kan het zijn, maar meestal komt er iets meer bij kijken. Wij kijken bijvoorbeeld altijd of de app gaat voldoen aan je verwachtingen. Soms speelt een app niet leuk met de anderen, is een app onveilig of is er een beter alternatief. Met de juiste ervaring is zo’n afweging snel gemaakt en weet jij precies waar je aan toe bent.

Bedrijfskritische processen

Vaak worden Odoo apps gebruikt om bestaande oplossingen te vervangen. Dan is het belangrijk dat je een aanpak volgt die je naadloos laat overgaan van het ene systeem naar het andere. Zonder downtime, zonder dubbel werk en mét een configuratie die al is getest. Een implementatieplan zorgt dat elke stap in het proces, van de initiële setup tot de uiteindelijke livegang, zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd.

Ingebruikname zonder stress

Leuk, al die nieuwe mogelijkheden, maar bij het invoeren van nieuwe systemen zijn er altijd hobbels. Een proces blijkt niet helemaal zo te lopen als de theorie schetste, medewerkers hebben toch wat hulp nodig in de vorm van een training of je bent toch nog een wens vergeten. Onze support staat klaar om met je mee te denken en de handen uit de mouwen te steken als nodig.

 

Despite tight schedules and an ambitious deadline, Odoologic had our new system up and running in time before the high season.

Enya van Dijk | Founder and Director, Perfect Plant Deal

Contact? Doen we.

Onze succes verhalen

We zijn trots op een klantretentie van 100%. Misschien zijn onze klanten erg loyaal.

Daedalus Aviation Group logo