Lekker alles zelf uitzoeken?

Liever maak je gebruik van onze trainers om je team een vliegende start te geven. Dat scheelt inwerken en voorkomt fouten.

Fanatical Support included

De kracht van Odoo schuilt in zijn veelzijdigheid. Maar om het maximale er uit te halen, is kennis essentieel. Bij Odoologic bieden we op maat gemaakte Odoo-trainingen aan die je team niet alleen vaardig maken in Odoo, maar ook in staat stellen om je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Algemeen: Basis Training

Onze basis training is ontworpen om je team vertrouwd te maken met de kernfunctionaliteiten van Odoo. Van navigatie tot basisconfiguraties, we zorgen ervoor dat je team een solide begrip heeft van wat Odoo te bieden heeft en een gedeelde vocabulaire opbouwt om het er onderling over te kunnen hebben.

Algemeen: Geavanceerde Training

Dit is geen vis, maar een hengel. In onze geavanceerde training verkennen we de meer complexe functies van Odoo. Dit omvat gedetailleerde configuraties, automatisering en het optimaliseren van workflows om zelf je operationele efficiëntie te vergroten.

Specifieke trainingen

Staan er een aantal workflows centraal aan je succes? Da kan het de moeite waard zijn om Odoologic je teams te laten trainen op het zo efficiënt mogelijk uitvoeren hiervan.

 

Even on weekends, they check to see if everything is running smoothly. Certainly not a 9 to 5 mentality and that is much appreciated.

Enya van Dijk | Founder and Director, Perfect Plant Deal

Contact? Doen we.

Onze succes verhalen

We zijn trots op een klantretentie van 100%. Misschien zijn onze klanten erg loyaal.

Daedalus Aviation Group logo