Cloud, on premise, Hybrid?

Hosting wordt vaak behandeld als een hygiëne factor, maar dat zien wij net even anders. Goede hosting is niet moeilijk, maar slechte hosting kan je de kop kosten. Security, compliance en quality of service begint hier.

Fanatical Support included

Het hosten van Odoo-applicaties kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk van de behoeften en de infrastructuur van jouw bedrijf. Hier zijn de belangrijkste hosting-opties voor Odoo, en hoe Odoologic je kan helpen bij elke stap.

Odoo Online | SaaS

Odoo Online biedt een SaaS (Software as a Service) oplossing, wat betekent dat je toegang hebt tot Odoo apps via de cloud. Het is een zorgeloze optie waarbij wij samen met Odoo zorgen voor het onderhoud en de updates, terwijl jij je focust op je bedrijfsprocessen.

Odoo.sh | Dedicated Cloud

Met Odoo.sh kiezen we voor een dedicated cloud oplossing. Dit platform is gelinkt aan een GitHub-repository wat naadloze integratie met ontwikkelaars mogelijk maakt. Het is een goede keuze voor bedrijven die een robuuste cloud-oplossing zoeken met meer controle over de configuratie.

Private VPS Cloud Hosting

Voor bedrijven die op zoek zijn naar meer maatwerk en controle, biedt Odoologic Private VPS Cloud Hosting. We hosten Odoo op een private cloud server met een eigen configuraties. Dit geeft ons de vrijheid om de hosting-omgeving aan te passen aan je unieke bedrijfsbehoeften.

On-Premise Hosting

On-Premise hosting biedt je de mogelijkheid om Odoo te draaien op je eigen infrastructuur. Dit is ideaal voor bedrijven die volledige controle willen hebben over hun data en systemen. Bij Odoologic zorgen we voor een correcte installatie en configuratie op jouw eigen servers.

Looking back from 2018, I can conclude that our application is running stable. Our company has made gradual improvements in our business operations and we also meet all compliance requirements through innovative IT policy.

Rob Philipsen | Daedalus Aviation Group

Contact? Doen we.

Onze succes verhalen

We zijn trots op een klantretentie van 100%. Misschien zijn onze klanten erg loyaal.

Daedalus Aviation Group logo