Onze Cases

Succesverhalen bij onze partners

Coperitas: efficient werken met Odoo16-image

Coperitas: efficient werken met Odoo16

Een slimme zet van Coperitas met de implementatie van Odoo 16, begeleid door Odoologic, zorgde voor een stroomlijning van hun complexe werkprocessen. Dit leverde niet alleen tijdwinst op, maar verbeterde ook hun dienstverlening. Dankzij de inzet van modules zoals Projectmanagement en Urenregistratie, kon Coperitas zich volledig richten op hun specialisme in transfer pricing.

Een groeiverhaal in de wereld van plantenpakketten-image

Een groeiverhaal in de wereld van plantenpakketten

Perfect Plant Deal, expert in het aanbieden van plantenpakketten via webshops, stond voor een uitdaging. Hun dagelijkse verwerking van duizenden bestellingen vroeg om een geavanceerder systeem dan de traditionele spreadsheets. Met een assortiment dat varieert van iBood en VakantieVeilingen tot BOL.com, was efficiëntie essentieel.

Digitale transformatie in drukregelapparatuur voor technische gassen-image

Digitale transformatie in drukregelapparatuur voor technische gassen

Met ruim 25 jaar ervaring in gasdistributie-apparatuur, staat Gascontrol Systems bekend om zijn brede portfolio van apparatuur en oplossingen, afgestemd op de specifieke behoeften van technische professionals. Of het nu gaat om de medische sector, industriële toepassingen, gespecialiseerde installatiebedrijven, laboratoria, laswerkzaamheden, lasersnijden, voedselproductie of halfgeleiderproductie, Gascontrol begrijpt de unieke uitdagingen van elk gassysteem en biedt deskundig advies voor de optimale keuze. Gascontrol was klaar voor digitale transformatie.