Sterk online met Odoo's website apps

Met Odoologic als je partner, wordt het beheer van je website, e-commerce platform, en online community een fluitje van een cent. Ontdek de Odoo website apps en ervaar hoe we je kunnen helpen bij het creëren van een online uitstraling.

Fanatical Support included

Website bouwer | Je kan het zelf

We creëren een professionele website die jouw merk op de kaart zet. Qua beheer doen wij de technische kant en jij de inhoud, akkoord?


E-commerce | Zorgeloos online verkopen

Van opzet tot beheer, we zorgen voor een soepele online winkelervaring. Heb jij je producten al op orde? Dan is het zo gepiept.


Blogs | Kennis delen, autoriteit bouwen

Een platform waarop je moeiteloos je gedachten en expertise deelt, en je publiek betrokken houdt? Dat hebben we zo staan. Doe jij de inhoud?


Forum | Interactieve community’s creëren

Een levendige gemeenschap is 20% techniek en 80% community management. De Odoo Forum app maakt het je wel een stuk makkelijker.


Live chat | Directe klantverbindingen

Bied je bezoekers realtime ondersteuning en bouw vertrouwen op, terwijl wij zorgen voor de naadloze integratie, beheer en integratie met je favoriete AI.


eLearning | Krachtige Kennisoverdracht

Lanceer een intuïtief e-learning platform. Achter de schermen ondersteunen wij je waar nodig voor een soepele werking.

Zichtbaar en functioneel online? Spreek met onze specialisten.

In no-time online verkoop, landing paginas of een servicekanaal. Met onze expertise in de webapps van Odoo heb je een vliegende start.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Odoologic, je Odoo-partner

Voorspelbare implementatie, beheer en onderhoud van al je Odoo apps. Of je nu een gevestigde speler bent of een start-up, of je al jarenlang Odoo gebruikt of pas net begint, we zorgen snel en zonder haperingen dat je de apps krijgt die je nodig hebt. Geen idee waar te beginnen? We staan klaar met advies en demo's om je op weg te helpen.

Odoo experts op snelheid

Snel, betaalbaar en met het certificaat op zak. We timen onze implementaties tot op de minuut. Met ons weet je gewoon waar je aan toe bent.

Support zonder excuses

Je bedrijf is belangrijk, dat snappen we. Dus of het nu weekend is of Max Verstappen aan de start staat, wij zijn er voor je.

Maatwerk? Vraag Dutchworld

Heb je iets specifieks nodig? Geen zorgen. Onze ‘grote broer’ Dutchworld IT Solutions ontwerpt en beheert maatwerk oplossingen voor Odoo.