Van matig project
naar projectmatig

Ontdek hoe een solide structuur je helpt bij het beheren van projecten, het optimaliseren van je buitendienst of het voeren van uitmuntende klantenservice. Met de juiste tools wordt het managen van je projecten een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Fanatical Support included

Project | Stroomlijn alles

Zet de eerste stap naar gestroomlijnde projectbeheer met de Odoo Project App. Ontdek hoe het inrichten van je projectomgeving leidt tot heldere planning en succesvolle resultaten.


Urenstaat | Elk uur telt

Maak van tijd een bondgenoot met de Odoo Urenstaat App. Zie hoe een goed ingerichte urenregistratie je helpt bij het bewaken van de voortgang en het behalen van deadlines.


Buitendienst | Efficiënt op pad

Maak je buitendienst effectiever met de Odoo Buitendienst App. Ervaar hoe een goeie planning en routeoptimalisatie zorgt voor tevreden klanten en minder kosten.


Helpdesk | Altijd bereikbaar

Bied je klanten de helpende hand met de Odoo Helpdesk App. Wij weten precies hoe een goed georganiseerde helpdesk zorgt voor snelle reactietijden en tevreden klanten.


Planning | Overzicht in elke agenda

Neem de chaos uit de planning met de Odoo Planning App. Oodoologic helpt je met het inrichten zodat je je Gantt-charts niet elke keer opnieuw hoeft te maken.


Afspraken | Kwestie van aftellen

Hou je afspraken in de hand met de Odoo Afspraken App. Wij knopen je agenda’s en processen zo aan elkaar dat je nooit meer een excuus hebt om je afspraken niet te halen.

Klaar om je diensten te stroomlijnen? Praat met een specialist!

Laten we samen de mogelijkheden bekijken om je diensten naar een hoger plan te tillen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Odoologic, je Odoo-partner

Voorspelbare implementatie, beheer en onderhoud van al je Odoo apps. Of je nu een gevestigde speler bent of een start-up, of je al jarenlang Odoo gebruikt of pas net begint, we zorgen snel en zonder haperingen dat je de apps krijgt die je nodig hebt. Geen idee waar te beginnen? We staan klaar met advies en demo's om je op weg te helpen.

Odoo experts op snelheid

Snel, betaalbaar en met het certificaat op zak. We timen onze implementaties tot op de minuut. Met ons weet je gewoon waar je aan toe bent.

Support zonder excuses

Je bedrijf is belangrijk, dat snappen we. Dus of het nu weekend is of Max Verstappen aan de start staat, wij zijn er voor je.

Maatwerk? Vraag Dutchworld

Heb je iets specifieks nodig? Geen zorgen. Onze ‘grote broer’ Dutchworld IT Solutions ontwerpt en beheert maatwerk oplossingen voor Odoo.