CONSULTANCY

Odoologic opereert vanuit De Nieuw Stad te Amersfoort, een enerverende lokatie met veelsoortige bedrijven op een klein historisch gedeelte van de stad.

Het Odoologic-team adviseert u over de meest geschikte Odoo-applicaties en (geïntegreerde) oplossingen voor uw business en toekomstplannen.

De technische- en functionele business consultants hebben niet alleen verstand van Odoo, maar begrijpen ook daadwerkelijk uw bedrijfsprocessen en kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren daarvan.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

IMPLEMENTATIE
Samen sprinten naar resultaat

De Proof of Concept levert een conceptinrichting op, zodat duidelijk is welke onderdelen verdieping nodig hebben, waar de aandachtspunten voor het project liggen en waar mogelijk maatwerk nodig is.

De Proof of Concept is een blauwdruk voor de implementatie fase. Niet alleen op papier, maar ook daadwerkelijk ingericht in Odoo. Direct na de Proof of Concept start de implementatie met uiteraard de kennis en inrichting, die is opgedaan bij de Proof of Concept-fase.

Odoologic hanteert een iteratieve aanpak voor implementatietrajecten. De methodische concepten zijn vergelijkbaar met User Driven Development.

SPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Naast de standaard Odoo implementatie, bieden wij ook klantspecifieke maatwerkoplossingen. Het voordeel van open source is dat eenvoudig maatwerk ontwikkeld kan worden om specifieke problemen op te lossen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld de mobiliteit oplossing die we voor Advier hebben ontwikkeld.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

SERVICE EN ONDERHOUD

Service en onderhoud wordt aangevraagd bij de ServiceDesk. De ServiceDesk ishet primaire loket om tickets aan te vragen, vast te leggen, en de afhandeling van het verzoek te bewaken. 

Wij bieden een skilled ServiceDesk waar programmeurs uit het team direct beschikbaar zijn voor 2e-lijns servicewerkzaamheden.  Het SingleTicket-loket heeft voor de opdrachtgever als voordeel dat direct met de juiste specialist geschakeld kan worden. En uiteraard maken wij  gebruik  van de HelpDesk add-on van Odoo.     

HOSTING

Wij bieden schaalbare virtual machines voor het opzetten van een gestandaardiseerde runtime omgeving voor Odoo, websites, webwinkels en webapplicaties die ontsloten worden via het Internet. Dit betekent: Odoo online 24x7 beschikbaar in kritisch beveiligde omgeving waar je data veilig geback-upt wordt én lage instapkosten voor een eigen virtuele omgeving. 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

PRO-ACTIEVE MONITORING

System Management en in SLA's vastgelegde beschikbaarheid vergen een proactieve beheer aanpak. Proactieve maatregelen zijn bijvoorbeeld checks op resource gebruik, gepland onderhoud, upgraden, of SEO optimalisaties. Maar er zijn natuurlijk ook issues die alleen reactief te behandelen zijn zoals ongeplande productieverstoringen. Een belangrijk aspect van proactief beheer betreft applicatie- en systeem monitoring. Als zich een storing voordoet kan dan direct actie worden ondernomen. Onze benadering als het gaat om het beheer is gericht op het massief automatiseren van beheertaken. Daardoor is de beheerdienst van Dutchworld zeer betaalbaar voor het MKB.