Odoo • Image and Text

IMPLEMENTATIE
Samen sprinten naar resultaat

Het uitvoeren van een Proof of Concept levert een conceptinrichting op, waarbij  duidelijk wordt welke onderdelen verdieping nodig hebben, waar de aandachtspunten en risico's voor het project liggen en waar maatwerk nodig is.

De Proof of Concept is een blauwdruk voor de implementatie fase. Niet op papier, maar daadwerkelijk ingericht in Odoo. Na de Proof of Concept kan de implementatie doorstarten en gebruikmakend van de proces- en inrichtingskennis, die is opgedaan bij de Proof of Concept-fase.

Odoologic hanteert een iteratieve aanpak voor implementatietrajecten. De methodische concepten zijn vergelijkbaar met User Driven Development.

SPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Gladstrijken van showstoppers en hobbels 

Naast de standaard Odoo implementatie, bieden wij ook klantspecifieke oplossingen. Het voordeel van open source is dat eenvoudig functionaliteiten ontwikkeld kunnen worden om specifieke problemen op te lossen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld de mobiliteit oplossing die we voor Advier hebben ontwikkeld.

Odoo • Text and Image

CONSULTANCY

Verstandige keuzes

Het Odoologic-team adviseert u over de geïntegreerde oplossingen voor uw huidige business, in lijn met de toekomstplannen. Wat zijn dan de meest geschikte Odoo modules en add-ons?

Onze technische- en functionele business consultants hebben niet alleen verstand van Odoo, maar begrijpen ook daadwerkelijk uw bedrijfsprocessen en kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren daarvan.

Odoologic opereert vanuit De Nieuw Stad te Amersfoort, een enerverende lokatie met veelsoortige bedrijven op een klein historisch gedeelte van de stad.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

SERVICE EN ONDERHOUD

Dat 'zetje' vooruit als het nodig is

Service en onderhoud wordt aangevraagd bij de ServiceDesk. De ServiceDesk is het primaire loket om tickets aan te vragen, vast te leggen, en de afhandeling van het verzoek te bewaken. 

Wij bieden een skilled ServiceDesk waar programmeurs uit het team direct beschikbaar zijn voor 2e-lijns servicewerkzaamheden. Het SingleTicket-loket heeft voor de opdrachtgever als voordeel dat direct met de juiste specialist geschakeld kan worden.

En uiteraard maken wij  gebruik  van de Helpdesk add-on van Odoo.     

HOSTING

Technische middelen van niveau

Odoologic biedt schaalbare virtual machines voor het opzetten van een gestandaardiseerde runtime omgeving voor Odoo, websites, webwinkels en webapplicaties die ontsloten worden in de cloud.

Dit betekent: Odoo is online 24x7 beschikbaar in een beveiligde omgeving waar bovendien de data veiliggesteld wordt. Tegen lage instapkosten voor een eigen virtuele omgeving. Samen met business partner Nibble-IT vormen we een uitzonderlijk implementatie team van 15 professionals met verstand van de techniek in detail.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

MONITORING & PRO-ACTIEF BEHEER

System Management en in SLA's vastgelegde beschikbaarheid vergen een proactieve beheeraanpak. Een integraal, pro-actief pakket van maatregelen betreft bijvoorbeeld checks op resource gebruik, gepland onderhoud, upgraden, of andere technische optimalisaties.

Maar er zijn natuurlijk ook issues die alleen reactief te behandelen zijn zoals ongeplande productieverstoringen. Een belangrijk aspect van het beheer betreft 24x7 applicatie- en systeem monitoring. Als zich een storing voordoet kan dan direct actie worden ondernomen.

Onze benadering als het gaat om het beheer is gericht op het massief automatiseren van beheertaken. Daardoor is de beheerdienst van Dutchworld zeer betaalbaar voor het MKB.