Duurzame mobiliteit

De wereld in beweging door mensen bij elkaar te brengen .

Advier maakt een sterke groei door in het vormgeven en faciliteren van mobiliteitsprojecten in opdracht van gemeentes en aanverwante instellingen. Deze mobiliteitsprojecten hebben tot doel het gebruik van de auto in regio’s terug te dringen door het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer aan te moedigen en aantrekkelijk te maken. Advier verzorgt daarin de werving van deelnemers, de communicatie met deelnemers en het belonen van de deelnemers op basis van per fiets afgelegde kilometers voor woon-werkverkeer.


Odoo CRM, Workflow en mobiliteits-app

Personen die wil deelnemen aan het fietsplan van de gemeente Antwerpen, kunnen zich aanmelden via de website. Zodra er een verzoek wordt aangemaakt, ontvangt de back-office in Odoo een verzoek. Vanuit Odoo wordt er direct na aanmelding automatisch een bevestiging gemaild van de aanmelding.

Het verzoek wordt gecontroleerd en de werkgever van de aanvrager wordt gecontacteerd. Als alles akkoord (workflow) krijgt de deelnemer een bevestiging van deelname met een link naar de App die zij moeten downloaden. De App registreert alle fiets ritten van het woon-werkverkeer. Deze worden geüpload naar Odoo CRM.


Door aanpak snel resultaat

Dutchworld heeft eerst binnen een maand een met succes een oplossing uitgewerkt en geimplementeerd voor een urgent project. Met de door Advier en Dutchworld opgedane ervaringen is daarna een oplossing gerealiseerd waarmee inmiddels meerdere projecten binnen gemeenten gefaciliteerd worden. Beide oplossingen zijn inmiddels al geruime tijd in gebruik tot volle tevredenheid van Advier! Nog een voorbeeld van de oplossingen van Advier: de Slim naar Antwerpen-app. SNAPP is een locatiegebonden reisassistent.

Door de vele (geplande) wegenwerken dreigt de stad Antwerpen steeds moeilijker bereikbaar te worden. Het stadsbestuur wil de te verwachten verkeersproblemen onder andere proberen te counteren via drie speciaal ontwikkelde smartphone-apps. Eén ervan is SNAPP. Met SNAPP kunnen reizigers de totale duur van hun reis en de route ter plaatse beter inschatten: hoe lang duurt het nog van bus- of tramhalte of het parkeerterrein tot in de vergaderzaal van dat grote conferentiecentrum?

 

50,000+ bedrijvengebruiken Odoo om hun bedrijf te doen groeien.

Doe mee en maak uw bedrijf een betere plek.