Wat is een e-factuur?

Wat is eigenlijk een e-factuur? Niet te verwarren met een pdf-factuur, die wordt gemaild. Op de website van de rijksoverheid kunt u alle informatie vinden over e-facturatie. Lees hieronder hoe wij dit voor u hebben opgelost in Odoo in samenwerking met Factuur-Portal.


E-Facturatie 


In Odoo wordt de facturatie afgehandeld zoals gebruikelijk is. Selecteer de te factureren orders, Verstuur facturen en klaar. Bij de klanten waar e-facturatie van toepassing is (Contacten), wordt de factuur in xml formaat doorgezonden naar Factuur-portal.Factuur-portal   

Factuur-portal converteert de facturen naar UBL-formaat, valideert de facturen en regelt het PEPPOL Access Point voor het afleveren van de e-facturen aan de opdrachtgever.

Factuur-portal meldt het verzendbericht terug aan de ServiceDesk van Odoologic. Bij eventuele verstoringen neemt de ServiceDesk van Odoologic contact met u op. Zo heeft u altijd één Single Point of Contact. Wat regelen wij voor u?

Wordt u ook verplicht om e-invoicing te gaan ondersteunen. Wij kunnen u helpen deze werkwijze snel te kunnen ondersteunen. Wat houdt dat in?


  • Eenmalige setup

  • PEPPOL access point

  • Support

  • Pro-actieve monitoring


Een samenwerking tussen Odoologic en Factuur-Portaal
 

50,000+ bedrijvengebruiken Odoo om hun bedrijf te doen groeien.

Doe mee en maak uw bedrijf een betere plek.