Gascontrol levert installaties voor speciale gassen

HandelPLUS+ is onze aanduiding voor handelsinrichtingen van Odoo voor een handelsbedrijf met een specifieke toegevoegde waarde. In deze case is die waarde terug te zien in de technische advisering en de aanvullende productie- en assemblagestappen, die noodzakelijk zijn om te komen tot een perfecte installatie voor speciale gassen.


Gascontrol Systems

Dit bedrijf leveren gasdistributie apparatuur voor gassen in een breed scala aan toepassingen en elke toepassing stelt specifieke eisen aan de apparatuur. Gascontrol levert de materialen and accessoires die gebruikt worden in deze installaties. De product en installaties worden gebruikt in de industrie, research, farmacie, medische bedrijven en in de semiconductor industrie.


Lees hier meer over Gascontrol Systems


Uitdaging voor voor Odoo

Er zijn altijd veel pijnpunten om weg te nemen met een eerste implementatie van business software. Gascontrol had beperkte automatisering en dus waren logischerwijs de aandachtspunten:
- Eenduidige communicatie naar de relaties
- Terugbrengen van handmatige handelingen

Klassieker was dat er gewerkt werd met lijsten in Excel voor bijvoorbeeld prijzen. De behoefte was daarom groot om professioneler te werken en te communiceren, de kans op fouten te verminderen en de verkooppijplijn te stroomlijnen.
En om een basis neer te zetten die in de toekomst nieuwe initiatieven mogelijk maakt, zoals nieuwe kanalen via een webwinkel, marketingcampagnes en e-learning.


Tevreden met het resultaat

De opdrachtgever aan het woord:

"Wat we in het bijzonder waarderen is dat veel van onze wensen met het systeem konden worden ingevuld. Layouts van offertes en orderbevestigingen zijn naar onze behoeften aangepast om de uitgebreide technische informatie te tonen in secties. Aanvullend is het opstellen van een quote of order veel eenvoudiger geworden met het vastleggen van alle productvarianten en gerelateerde opties."
"En een andere usp: de snelheid van het systeem om zoekresultaten of rapporten te tonen is uitmuntend."

Met Odoo verkreeg opdrachtgever inzicht in de beschikbare voorraad van de producten.
De activiteiten-module heeft taken veel beter planbaar gemaakt. Ze kunnen nu de tijdslijn veel beter communiceren naar contactpersonen van de opdrachtgever.

"Nogmaals: We zijn heel positief over het eindresultaat. Na de opstartperiode zijn we Odoo alleen maar meer gaan waarderen. Ook klanten reageren positief."


50,000+ bedrijvengebruiken Odoo om hun bedrijf te doen groeien.

Doe mee en maak uw bedrijf een betere plek.